L¿HEMISFÈRIC MOSTRA AL PÚBLIC LES ESTRELES I CONSTEL·LACIONS DEL CEL HIVERNAL

18/12/2015

Tots els dissabtes a les 20:00 hores en la Sala de Projeccions fins al 12 de març de 2016
L¿HEMISFÈRIC MOSTRA AL PÚBLIC LES ESTRELES I CONSTEL·LACIONS DEL CEL HIVERNAL L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix per quart any l’oportunitat de conéixer i identificar algunes de les estreles i constel·lacions visibles en el cel hivernal a través de 'Les Nocturnes d’Hivern', el planetari que unix música i astronomia tots els dissabtes a les 20:00 hores en la Sala de Projeccions, des del pròxim 19 de desembre fins al 12 de març de 2016.

A través de la narració en directe d’un planetarista, el públic escoltarà històries mitològiques associades a algunes de les estreles i constel·lacions típiques del cel nocturn durant l’estació més freda de l’any. L’espectador viatjarà del Pol Nord i a l’Equador, coneixerà llunes, planetes i altres objectes singulars del nostre sistema solar com Fobos i Urà.

Esta sessió de planetari també permetrà aguaitar als límits de la nostra galàxia, la Via Làctia, des d’on divisar en tota la seua esplendor a les nostres “veïnes galàctiques”, els famosos núvols de Magallanes. Una altra de les experiències que viurà el públic serà sobrevolar la superfície de Mart, els anells d’Urà i inclús el planeta nano més famós de l’Univers, Plutó.

“Les Nocturnes d’Hivern” compta amb la banda sonora del músic David Vázquez, una de les composicions guanyadores del concurs “Posa-li música a les estreles” que acompanya a l’espectador en esta original proposta d’exploració espacial hivernal.