L'Hemisfèric estrena este dissabte el planetari 'Les Nocturnes d'hivern' que unix música i astronomia

17/12/2012

La primera sessió serà conduïda pel director científic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Manuel Toharia
L'Hemisfèric estrena este dissabte el planetari 'Les Nocturnes d'hivern' que unix música i astronomia

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències estrena dissabte que ve 22 de desembre el planetari ‘Les Nocturnes d'hivern' que unix música i astronomia per a conéixer com és el cel nocturn durant l'estació més freda.

Guiats per la narració en directe d'un planetarista, el públic identificarà algunes de les estreles i constel·lacions visibles en el cel hivernal, que ens conten fascinants històries mitològiques. El propi director científic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Manuel Toharia, serà qui conduïsca la primera sessió de 'Les Nocturnes' dissabte que ve 22 de desembre a les 20 hores.

Els cels nocturns del Pol Nord i l'Equador, un passeig pel sistema solar per a conéixer llunes, planetes i altres objectes singulars com Fobos, Urà, un planeta que sempre ‘ens porta la contra', o Plutó, un astre ‘amb problemes d'identitat', són algunes de les espectaculars imatges que es projectaran en la pantalla gegant de l'Hemisfèric. També en este viatge espacial el públic podrà aguaitar als límits de la Via Làctia per a divisar als nostres ‘veïns galàctics', els famosos núvols de Magallanes.

‘Les Nocturnes d'hivern' es posa en marxa després de l'èxit de les sessions d'este planetari durant els mesos d'estiu. Es realitzarà tots els dissabtes a les 20 hores en la Sala de projeccions de l'Hemisfèric i el preu de l'entrada general és de 8,80 euros i de 6,85 euros la reduïda.

Ací pots veure un vídeo de 'Les Nocturnes d'Estiu' en l'Hemisfèric.