L'Hemisfèric estrena a Espanya la pel·lícula IMAX 'Mirant l'invisible'

22/06/2014

A partir de l'1 de juliol en cartellera
L'Hemisfèric estrena a Espanya la pel·lícula IMAX 'Mirant l'invisible' L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències estrena a Espanya el pròxim 1 de juliol la pel·lícula IMAX "Mirant l'invisible", una producció de National Geographic que ha filmat amb càmeres de tecnologia punta els més diversos processos biològics que a simple vista no poden apreciar-se.

Esta tecnologia proporciona a l'espectador nous "superpoders" per a veure més enllà del que té davant. D'esta manera, el públic descobrix fenòmens que no coneixia perquè es desenvolupen amb massa rapidesa o lentitud per a la seua percepció.


Té l'oportunitat d'entrar en un món microscòpic, de vegades reservat únicament per als científics, però que ara està a la seua disposició gràcies a esta pel·lícula que mostra que el que veiem diàriament és realment només una fracció de tot el que es pot veure en la Terra."Mirant l'invisible" també presenta un altre món que existix en l'aire que respirem, minut a minut i segon a segon. Un aire que està ple de partícules invisibles: pol·len, cèl·lules de la pell, restes d'insectes, pèl d'animal, inclús matèria espacial procedent d'explosions de supernoves.

Però això no és tot, el nostre cos està habitat per criatures invisibles, àcars, insectes o bacteris que fan que hi haja més organismes allotjats en el nostre cos que persones en la Terra.