El delfinari de l'Oceanogràfic tanca per obres de millora i d'adequació de la instal.lació

14/11/2006

La instal.lació del delfinari de l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències tancarà després del pont de la Immaculada i durant aproximadament tres mesos a fi de millorar i adequar la piscina principal d’esta instal•lació perquè puga acollir futurs projectes que enriquiran l’activitat de l’Oceanogràfic.

 

Amb una capacitat per a 2.210 espectadors, el delfinari de l’Oceanogràfic té cinc piscines. La d’exhibició, que és la més gran, amb un volum de 23 milions de litres i 10,5 metres de profunditat i en què es fan les exhibicions bioeducatives, és la piscina que serà sotmesa a revisió.

Com a conseqüència d’estes obres de conservació es vol, a més, millorar determinats factors que contribuïsquen a optimar encara més la gestió biològica dels animals.

Després de quatre anys d’activitat i oberta al públic els 365 dies de l’any, la piscina del delfinari serà buidada i part dels dofins es traslladaran a un altre centre de Parcs Reunits, operador de l’Oceanogràfic, mentre que alguns exemplars aniran a una altra instal•lació de l’Oceanogràfic.

Amb motiu d’este tancament temporal de la instal•lació del delfinari, la direcció general de CACSA ha decidit reduir el preu de l’entrada de l’Oceanogràfic.