L'Àgora acollirà la primera cita de la Copa d'Espanya Burn de Freestyle

30/09/2010

El esdeveniment reunirà alguns dels millors pilots del món el 13 de novembre
L'Àgora acollirà la primera cita de la Copa d'Espanya Burn de Freestyle L'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà l'escenari on el pròxim 13 de novembre a les 21:00 hores arranque la Copa d'Espanya Burn de Freestyle de manera que València serà la seu de la primera cita d'un certamen en què participaran els millors pilots del panorama nacional i internacional.

Així ho han anunciat hui el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Pedro García Ribot, el representant d'Octagon Esedos, organitzadora de l'esdeveniment, Joan Fontsere, i el campió Copa d'Espanya Burn de Freestyle, José Miralles.

Pedro García Ribot ha mostrat la seua satisfacció per acollir este esdeveniment després del València Open 500 de Tenis que se celebrarà del 30 d'octubre al 7 de novembre en l'Àgora, “este edifici tornarà a convertir-se en l'escenari d'un esdeveniment esportiu en esta ocasió relacionat amb el motor, una prova que estem segurs encantarà al públic per la seua espectacularitat tant pels salts dels pilots com pel marc únic en què es desenvoluparà”.

Per la seua banda, Joan Fontsere ha destacat que “és una oportunitat aprofitar la infraestructura muntada per a l'Open per a realitzar este esdeveniment que permetrà veure en directe el duel entre el campió i el subcampió de Freestyle, una disciplina de motor acrobàtic que posseïx un important component de tècnica i física”.

El quatre vegades Campió de la Copa Burn i subcampió del món, l'espanyol José Miralles, haurà de mesurar les seues acrobàcies enfront del dos vegades Campió del Món de l'especialitat (2008 i 2009), el francés Remi Bizouard, que estarà present a València per a inaugurar esta cita. Junt amb ells, Victor Córdoba, subcampió de la Copa l'any passat i els jóvens Dylan Trull, Xavi Dols i Maikel Melero completen el cartell de la primera prova de València.

Les entrades per a presenciar l'espectacle poden adquirir-se en el Corte Inglés, en l'estand de Freestyle de la Comunitat Valenciana que es trobarà en el FUN PARK del torneig de tenis València Open 500 i a través de la Ciutat de les Arts i les Ciències telefonant al 902 100 031 o en les taquilles del Museu de les Ciències Príncipe Felipe.