L'Àgora acull l'Open 500 de Tenis

30/10/2009

Del 31 d´octubre al 8 de novembre
L'Àgora acull l'Open 500 de Tenis

L'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull del dissabte 31 d'octubre al diumenge 8 de novembre el Valencia Open 500 de Tenis. El nou edifici, que va ser presentat ahir pel President de la Generalitat i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, junt amb els tenistes valencians Juan Carlos Ferrero i David Ferrer, constituïx una gran plaça coberta que dóna continuïtat al conjunt d'edificacions que formen la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València.

L'Àgora, on s´ubica la pista central del campionat, representa la culminació d'un complex arquitectònic que ja és un símbol de la dinamització i modernitat de la Comunitat Valenciana. I es convertix en un nou escenari per a la celebració de multitud d'actes nacionals i internacionals.

L'Àgora, amb una planta semblant a una el•lipse, compta amb 88 metres de llarg per 66 d'ample i disposa d'una àrea coberta d'uns 4.811 metres quadrats. El revestiment de la coberta es fa per mitjà de panells de vidre i la zona inferior amb panells opacs forrats de trencadís blau.


Entrades combinades i Funpark
Amb motiu de la competició esportiva, la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix entrades combinades que permeten l'accés per a la Pista 1 de l'Open 500 de Tenis i la visita als edificis del complex. Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Museu de les Ciències o cridant al telèfon 902 100 031.

La Pista 1 situada entre en l'esplanada entre el Pont de l'Assut de l'Or, i l'estany del Museu, acull els partits del quadro individual i de dobles del dissabte, 31 d'octubre al dijous, 5 de novembre.

A més, durant estos dies, es pot disfrutar de la denominada zona Funpark, de lliure accés al públic, ubicada entre el Museu de les Ciències i l'Àgora, junt amb la Pista 1, on se celebren diverses activitats lúdiques i gratuïtes, com un mini tenis, i des d'on es podran seguir els partits a través de dos pantalles gegants.