La Ciutat de les Arts i les Ciències comença el curs amb més de 33.000 reserves escolars

18/09/2019

El passat curs el complex va rebre a més 200.000 escolars, un augment del 15 per cent respecte al curs anterior
La Ciutat de les Arts i les Ciències comença el curs amb més de 33.000 reserves escolars

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat el curs amb més de 33.000 reserves escolars por el que s’espera continuar amb els bons resultats del passat any que va superar les 200.000 visites escolars, un augment del 15 per cent respecte a l’anterior.

Entre les novetats destaca la pròxima estrena de l’Hemisfèric 'Volcans' i la nova exposició 'Talking Brains' en el Museu de les Ciències. Els planetaris adaptats a cada nivell educatiu de l’Hemisfèric, les aules-taller de l’Oceanogràfic i els experiments en directe de 'Ciència a Escena' en el Museu són continguts amb gran acceptació entre el públic escolar. 

Per al nou curs ja hi han més de 17.000 entrades reservades per als tallers de 'Ciència a Escena' i 'Estudi de TV'. En l’Hemisfèric s’han superat les 2.000 reserves per als planetaris escolars.

L’atenció al docent és una altra de les prioritats. El Programa Especial d’Educació i Ciència (CIENCIAPEC) fa accessible l’oferta educativa al professorat i als seus alumnes. Els centres poden inscriure’s en la renovada web dedicada a l’oferta didàctica, consultar els cursos i jornades especials que s’organitzen per a docents (dia del professorat). També tenen accés a un complet material educatiu online (propostes d’itineraris, guies, fitxes, jocs etc...) tant per a preparar la visita com per a assentar el que aprén després de l’excursió