Dormir amb taurons': una opció original per a disfrutar en família d'una nit divertida en l'Oceanogràfic

04/07/2014

Els participants sopen en Restaurant Oceans i realitzen una gincana nocturna per les instal·lacions
Dormir amb taurons': una opció original per a disfrutar en família d'una nit divertida en l'Oceanogràfic

Dormir amb taurons' és una activitat original on xicotets i majors passen una nit d'aventures que finalitza dormint en la instal·lació de ‘Oceans'.

Una ocasió única per a aquelles famílies que vullguen provar un allotjament especial en la seua visita a València.

En ‘Dormir amb taurons', participen en una emocionant gincana per a després dormir rodejats d'estos sorprenents animals i altres espècies. L'endemà, és possible recórrer l'Oceanogràfic amb opció de visitar el Museu de les Ciències i assistir a una projecció de l'Hemisfèric. 'Dormir amb taurons' es dirigix a grups en general i famílies: pares i mares amb fills a partir de 4 anys.

Veure vídeo Dormir amb taurons.

'Entrenador per un dia' i 'Visita a l'altre costat de l'aquari'

A més de 'Dormir amb taurons', l'Oceanogràfic oferix altres activitats complementàries per a conéixer l'aquari. El públic també pot ser ‘Entrenador per un dia', i recórrer la zona tècnica d'Àrtic i Delfinari per a aprendre sobre l'atenció i l'alimentació de belugues, morses i dofins. Posteriorment, els participants visiten l'ARCA del Mar, que acull les tortugues en procés de recuperació per a poder ser tornades al mar.

Als més atrevits els espera una vivència única en l'aquari més gran de l'Oceanogràfic. Els bussejadors amb títol en vigor que acrediten un mínim de deu immersions, majors de 18 anys, poden mantindre un ‘Trobada amb taurons'.

Realitzar una ‘Visita l'altre costat de l'aquari' per a descobrir on treballen veterinaris, la zona de recuperació de tortugues, o la galeria tècnica, entre altres; obtindre un ‘Passaport animàlia' per a conéixer a fons a dofins i lleons marins; o disfrutar d'una ‘Demostració de rapaços' són altres propostes de l'Oceanogràfic.