La Ciutat de les Arts i les Ciències acull la fira de disseny Nòmada Market

30/04/2015

De l’1 al 3 de maig en el Passeig Sud des de les 10 a les 20 hores, entrada gratuïta
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull la fira de disseny Nòmada Market Dissenyadors de Moda i tendències es donaran cita en el Passeig Sud de la Ciutat de les Arts i les Ciències de l'1 al 3 de maig  en la X edició de Nòmada Market. Es tracta de la primera vegada que esta fira de disseny independent se celebra a València, que oferix a més propostes d’oci per a tota la família.

Amb el nom de ‘Historic Edition’, Nòmada Market reunix a més de 100 creadors de moda, complements, il·lustració, decoració, joieria i tendències per a mostrar les seues propostes en el Passeig Sud, entre el Museu de les Ciències i els llacs orientats cap a l’Umbracle.

A més de realitzar les seues compres, amb preus que oscil·len entre els 5 i els 100 euros, el públic podrà participar en tallers ‘Do it Yourself’ impartits pels propis dissenyadors, visitar la zona de restauració amb food trucks i terrasses, música en directe, entre altres propostes. Els xiquets comptaran amb activitats i zones pensades especialment per a ells. La fira romandrà oberta de les 11 a les 20 hores i l’entrada és gratuïta