La Ciutat de les Arts i les Ciències compartix en línia la pel·lícula 'Dinosaures Alive'

24/04/2020

El documental, estrenat en l’Hemisfèric en 2008, està disponible des de hui
La Ciutat de les Arts i les Ciències compartix en línia la pel·lícula 'Dinosaures Alive'


La Ciutat de les Arts i les Ciències posa a disposició dels espectadors la pel·lícula 'Dinosaures Alive' a través d’este enllaç que s’està compartint també en Twitter i Facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 


Esta pel·lícula, estrenada en l’Hemisfèric l’1 d’octubre de 2008, seguix els passos dels paleontòlegs de l’American Museum of Natural History (AMNH) en la seua exploració d’un dels majors rastres  de dinosaures la història, des de les exòtiques i vastes extensions de les dunes del desert de Gobi a Mongòlia, fins als penyals d’arenosa de Nou Mèxic. 
A través de la màgia de l’animació digital per ordinador es recreen amb exactitud les noves espècies trobades i algunes altres ja conegudes per tots. De la mà de prestigiosos paleontòlegs, el públic descobrirà nous fòssils que oferixen proves que els descendents dels dinoasaurios estan encara entre nosaltres. 
Esta sèrie de pel·lícules online, que va començar divendres passat amb la projecció 'Mòmies', és possible gràcies a la col·laboració amb Giant Screen Films. La pròxima pel·lícula que es posarà a disposició del públic serà 'Wild Ocean' el dijous 30 d’abril.