LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES TRIA ALS GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX NADALENC

12/12/2016

L’entrega de premis es realitzarà divendres que ve, 16 de desembre, amb l’inici de la programació especial de Nadal 
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES TRIA ALS GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX NADALENC

Un dibuix de l’Hemisfèric il·luminat per l’estrela del Nadal i realitzat en aquarel·la serà la imatge de la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a enguany. És el treball realitzat per Valeria O., alumna de 2n de Primària del col·legi Camarena-Valterna i que ha triat el jurat entre els finalistes del concurso de dibuix infantil 'El Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'. Esta iniciativa, a la que s’han presentat més de 700 dibuixos, estava dirigida a tots els escolars que cursen Educació Primària en la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17.

Dos representants del Consell dels Xiquets de la Ciutat de les Arts i les Cièncias, la il·lustradora Marina Mandarina, la professora de la Facultat de Belles Arts i membre del laboratori de Llum de la Universitat Politècnica, Trinidad Gracias, i la professora d’Història de l’Art en la Universitat de València, Mireia Ferrer, han sigut els integrants del jurat d’experts que han valorat els dibuixos.

El jurat ha seleccionat tres dibuixos de primer cicle (1ºy 2n), segon cicle (3r i 4t) i tercer cicle (5t i 6t) de Primària. En la categoria d’alumnes de primer cicle de Primària ha resultat guanyadors Valeria O., Javier R. i Darío Z., els tres del Col·legi Camarena-Valterna. Per la seua banda, Nacho S. del Col·legi Camarena-Valterna, Carles G. i Daniela L. del CEIP Angelina Carnicer (València) han guanyat els premis en la categoria d’alumnes de segon cicle de Primària.

Finalment, en la categoria d’alumnes de tercer cicle de Primària, s’han reconegut els treballs d’Iván M. de CE Camarena-Valterna, Alejandro E. del CE Mas Camarena de Bétera i Claudia R. del Col·legi Fomento Vilavella. Cada un d’ells ha guanyat 4 entrades del Museu dels Ciències, 4 entrades de l’Hemisfèric i un joguet educatiu de la marca SCIENCE4YOU. La entrega de premis es realitzarà divendres que ve, 16 de desembre, a partir de les 18 h en el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle. També s’ha programat un concert de la banda juvenil del Centre Musical Paternense amb el que donarà començament la programación especial de Nadal de la Ciutat dels Arts i els Ciències.