DIBUIXOS GUANYADORS DEL CONCURS 'LA LLUM DEL NADAL EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES'

04/12/2015

El dimecres 23 de desembre serà l’entrega de premis del certamen que ha comptat amb la col·laboració d’Energy Sistem
DIBUIXOS GUANYADORS DEL CONCURS 'LA LLUM DEL NADAL EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES' La Ciutat de les Arts i les Ciències ha triat als guanyadors del concurs de dibuix infantil que va convocar davall el lema 'La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'. Esta iniciativa, a la que s’han presentat més de 1.000 dibuixos, estava dirigida a tots els escolars que cursen Educació Primària en la Comunitat Valenciana durant el curs 2015-16.

En la categoria d’alumnes de primer cicle de Primària ha resultat guanyador Jorge D.L., el segon premi ha sigut per a Valentina N. i el tercer per a Darío Z., els tres del CE Camarena-Valterna (Bétera). Per la seua banda, Sandra P. del Col·legi Públic Begoña de Port de Sagunt ha guanyat el primer premi en la categoria d’alumnes de segon cicle de Primària, mentres que Sofía F. del CE Camarena-Valterna i María V. del Col·legi CEU San Pablo de Moncada han resultat premiades amb el segon i tercer premi.

Finalment, en la categoria d’alumnes de tercer cicle de Primària, el dibuix d’Erika A. del CEIP Pinedo ha sigut triat com a guanyador del primer premi, seguit per Mónica S. del Col·legi Liceu de Benicássim i Sara O. del CEIP Verge del Fonament de Benisanó. L’entrega de premis es realitzarà dimecres que ve, 23 de desembre en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En esta edició s’ha comptat amb la col·laboració d’Energy Sistem que ha donat els premis següents: una Energy Tablet 10.1 NEO 2 (primer premi) una Energy MP4 SPORT 8GB 2508 LIME GREEN (segon premi) i una Energy MUSIC BOX B3 BLUETOOTH (tercer premi). Els guanyadors també tindran entrades per a visitar el Museu de les Ciències i´l’Hemisfèric.