Descobrix el cel amb el planetari 'Les Nocturnes d¿hivern' de l'Hemisfèric

10/01/2014

Astronomia i música tots els dissabtes a les 20 hores
Descobrix el cel amb el planetari 'Les Nocturnes d¿hivern' de l'Hemisfèric L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències ofrece totes els dissabtes a les 20 hores el planetari ‘Les Nocturnes d’hivern’ que unix música i astronomia per a conéixer com és el cel nocturn durant l’estació més freda.

Guiats per la narració en directe d’un planetarista, el públic identificarà algunes de les estreles i constel·lacions visibles en el cel hivernal, que ens compten fascinants històries mitològiques. Els cels nocturns del Pol Nord i l’Equador, un passeig pel sistema solar per a conéixer llunes i planetes com Fobos, una de les llunes de Mart, i Urà, un planeta que sempre ‘ens porta la contra’, són algunes de les espectaculars imatges que es projectaran en la pantalla gegant de l’Hemisfèric.

També en este viatge espacial el públic podrà aguaitar als límits de la Via Làctia per a divisar les nostres ‘veïnes galàctiques’, els famosos núvols de Magallanes. Sobrevolar la superfície de Mart, els anells d’Urà i inclús el ‘planeta’ nano més famós, Plutó, són altres de les experiències que es narren en directe.

‘Les Nocturnes d’hivern’ es posen en marxa per segon any consecutiu i després de l’èxit de les sessions d’este planetari. Es realitzaran fins al 8 de març de 2014, tots els dissabtes a les 20 hores en la Sala de projeccions de l’Hemisfèric.

El preu de l’entrada general és de 8,80 euros i de 6,85 euros la reduïda. Els membres del Passe Anual de Ciutat de les Arts i les Ciències disfruten d’un descompte del 50 per cent.