L'Agència Espacial Europea i les seues principals missions en el Sistema Solar protagonitzen el nou curs CESAR per a docents

05/10/2018

Del 15 al 18 d’octubre en el Museu
L'Agència Espacial Europea i les seues principals missions en el Sistema Solar protagonitzen el nou curs CESAR per a docents

'Mercuri, el planeta terrestre més desconegut',   'Mars Express, 15 anys investigant Mart',  'Venus, el planeta infern'  o  'Com usar dades d’una missió espacial en la teua classe: Mars Express' són algunes de les videoconferències del nou curs CESAR Teachers Trainings 'L’Agència Espacial Europea: investigant els planetes interiors del nostre Sistema Solar' que se celebra del 15 al 18 d’octubre. 

Els docents interessats poden inscriure’s a esta nova convocatòria en www.cac.es/web/CESAR i assistir a les videoconferències a València des del Museu de les Ciències. A més, participaran en visites guiades en les exposicions sobre astronomia del Museu de les Ciències. 

Durant els cursos s’expliquen les principals missions científiques i com la tecnologia espacial pot usar-se en la Terra. També s’aporten ferramentes educatives que poden aplicar-se en els centres escolars i mostrar els distints continguts astronòmics de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Esta iniciativa emmarca dins del programa CESAR Teachers Trainings que organitzen l’Agència Espacial Europea (ESA), el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de l’àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic (CEFIRE STEM) i la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta d’un projecte pioner que permet posar en contacte a professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius amb els científics i enginyers de l’ESA.