Contes davall el mar en l'Oceanogràfic, Espai dels Xiquets en el Museu i Tortugues 3D+El Petit Príncep 3D en l'Hemisfèri

25/04/2014

Plans per a gaudir en família este pont en la Ciutat de les Arts i les Ciències
Contes davall el mar en l'Oceanogràfic, Espai dels Xiquets en el Museu i Tortugues 3D+El Petit Príncep 3D en l'Hemisfèri

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix una gran varietat de propostes per a gaudir en família este Pont de Sant Vicent. Vos recomanem estes activitats amb què gaudiran tant xiquets com majors:

'Contes davall el mar', nova activitat en l'Oceanogràfic


L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix a partir d'este diumenge, 27 d'abril la nova activitat “Contes davall el mar” dirigida a xiquets d'entre 3 i 7 anys i que es realitzarà en la instal·lació de Mediterrani a les 12:30h. Els visitants que participen coneixeran la història que conta el llibre “Dani ja no té por dels taurons” i podran recórrer la instal·lació d'Oceans.

El conte relata la història de Dani, un xiquet que té por de la foscor, els coloms i inclús a les muntanyes russes però el que realment li produïx terror són els taurons. Dani coneixerà els diferents animals que viuen en l'Oceanogràfic i s'enfrontarà al major dels seus pors. “Dani ja no té por dels taurons” explica de forma divertida el valor d'estos animals que es troben amenaçats i als que és necessari protegir per a aconseguir la seua conservació.

Amb “Contes davall el mar” que té un preu de 5 euros per als xiquets i 7 euros per als adults en el cas que no compren l'entrada al centre i 5 euros si adquirixen l'entrada, les famílies que participen coneixeran algunes curiositats sobre els animals de l'Oceanogràfic, aprendran a respectar-los i a transmetre un missatge de conservació.

A més, l'Oceanogràfic proposa diverses activitats que complementen la visita als aquaris Amb ‘L'altre costat de l'aquari' és possible visitar la zona tècnica de l'Oceanogràfic. Són visites diàries, a les 12:30 hores. 'Passaport Animàlia' i 'Entrenador per un dia' són altres de les propostes. I al llarg del dia, se celebren xarrades bioeducatives impartides per personal de Biologia i Explotació en diferents instal·lacions com és Antàrtic, Àrtic, Aiguamolls i en l'Illa dels Lleons Marins, entre altres.

Espai dels Xiquets, en el Museu de les Ciències.

Espai dels Xiquets- amb sessions contínues des de les 11 a les 18 hores- és una de les exposicions preferides pels més menuts. Experimenten amb els sentits, la naturalesa de l'aigua, el món dels animals i construïxen la seua pròpia casa. L'estrela és la denominada ‘Casa Inacabada' que realitzen en equip amb rajoles gegants de goma, vagonetes i carrils per a transportar el material i fins una grua. Es completa amb el mòdul expositiu "Benvinguts a la vida", una macroincubadora on els pollets ixen, literalment, de la closca.

També en el Museu amb els tallers de ‘Ciència a Escena' els visitants se sorprendran amb curiosos experiments en directe. Fins al 28 d'abril, es pot triar entre els següents tallers i horaris: ‘Fred, fred' a les 11:45 h, ‘Màgia Química' a les 17:15 h, i ‘Horror al buit' a les 16:00 h. També és possible assistir al taller ‘aLUZina!' el diumenge 27 d'abril a les 13:00 h.

En ‘Científic per un dia' (dissabte 26 i dilluns 28 d'abril a les 13:00 h) els més menuts es transformen en grans investigadors. El taller es desenvolupa en una sala ambientada com si fóra un laboratori. Allí els esperen moltes sorpreses des de les clàssiques provetes de colors ‘fumejants' fins a experiments amb substàncies apegaloses, colors que viatgen pel paper o inclús jugant amb ‘farines' movedisses.

Amb el taller ‘Estudi de TV' els participants exploren tots els mecanismes que intervenen en la gravació d'un programa des del punt de vista del plató i de la sala de control. Es realitzarà a les 11:45 hores el dilluns 28 d'abril.

'Tortugues 3D+El Petit Príncep 3D' en l'Hemisfèric

L'Hemisfèric oferix dos animacions infantils en cine digital 3D en una mateixa sessió: “Tortugues 3D”, l'increïble aventura d'una tortuga que viatja al voltant del món, i “El Petit Príncep 3D”, la màgia de l'entranyable història d'Antoine de Saint-Exupéry. Es projecta a les 12 h i a les 18 h este dissabte 26 i diumenge 27 d'abril.

La programació de l'Hemisfèric es completa amb la nova pel·lícula 'Univers ocult', una producció de cine en gran format que mostra els llocs més llunyans del nostre univers. També “L'últim escull” que permet conéixer els esculls tropicals que apareixen com curioses ciutats davall el mar; “El Misteri del Nil”, que relata el primer descens complet del Nil Blau, i “Egipte. Secrets de les mòmies”, on es recorre la història d'esta civilització a través dels secrets que guarden les mòmies.