Cristina Fenollar amb el seu espectacle 'A soles ella' hui dijous en 'Les Nits del Museu'

17/07/2014

A partir de les 21:15 h en la terrassa exterior del Museu
Cristina Fenollar amb el seu espectacle 'A soles ella' hui dijous en 'Les Nits del Museu' L'actriu Cristina Fenollar protagonitza esta setmana 'Les Nits del Museu de les Ciències'' amb el seu espectacle 'A soles ella', hui dijous 17 de juliol, en la terrassa exterior del Museu, ubicada enfront dels llacs. L'entrada inclou a més una consumició mentres es disfruta de l'humor dels monòlegs de Cristina Fenollar.

Tots els dijous de juliol i agost, i el 4 de setembre, a partir de les 21:15 hores per només 6 euros, se celebraran 'Les Nits del Museu de les Ciències': esta activitat inclou un espectacle en directe en el llac del Museu de les Ciències enfront de la terrassa del Passeig Sud, a més es podrà disfrutar d'una consumició. Monòlegs, comèdies màgiques, humor en directe amb artistes reconeguts en els circuits.

Esta nova activitat s'emmarca en les propostes que la Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa este estiu per a disfrutar de les nits en el complex de divulgació cultural. Els dimarts són ‘Les Nits de l'Hemisfèric', amb planetari en directe i còctel posterior, els dimecres ‘Les Nits de l'Àgora', que inclou visita panoràmica pels edificis i al final un còctel en l'Àgora, i els dijous se celebren ‘Les Nits del Museu de les Ciències', amb espectacles sobre l'aigua en directe.