Conseguix amb Robit el teu Passe Anual amb un 10 per cent de descompte

16/12/2010

El pròxim cap de setmana un nou espectacle en el Mercat de Colom
Conseguix amb Robit el teu Passe Anual amb un 10 per cent de descompte

Xiquets i majors van disfrutar este passat cap de setmana de l'espectacle d'animació on un robot teledirigit, anomenat Robit, parla amb els xicotets i balla una coreografia junt amb tres androides Break Dancers i dos hòmens peix, amb un xou de pantalles de vídeo de fons, que va congregar a nombrós públic.

L'animació es representarà de nou este pròxim cap de setmana. El dissabte 18 de desembre, a les 13.00, 18.30 i 20.30 hores; i el diumenge 19 de desembre a les 13.00, 17.30 i 18.30hores.

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa esta acció promocional per a donar a conéixer els avantatges que oferix el seu Passe Anual, que consistix en un bo vàlid durant tot un any per a l'accés il·limitat a cada un dels edificis del complex.

En estes dates, el Passe Anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències pot ser el millor regal de Nadal. Aconseguix un Passe Regal amb un 10% de descompte este pròxim cap de setmana en el Mercat de Colom i disfruta amb l'espectacle del robot Robit i els dos hòmens peix en el Mercat de Colom.