CACSA INCREMENTA ELS INGRESSOS UN 23,6% I LA VENDA D’ENTRADES UN 16,7% DES DE MAIG DE 2016

26/06/2017

El Consell d’Administració de CACSA s’ha reunit hui en el Museu de les Ciències  
CACSA INCREMENTA ELS INGRESSOS UN 23,6% I LA VENDA D’ENTRADES UN 16,7% DES DE MAIG DE 2016

El director general de CACSA, Enrique Vidal, ha informat el Consell d’Administració de CACSA sobre l’evolució de l’exercici en els últims dotze mesos. Vidal ha comunicat els resultats obtinguts de maig de 2016 a maig de 2017 període en què s’ha incrementat els ingressos un 23,6 per cent i també el nombre d’entrades venudes, que ha registrat un augment del 16,7 per cent. 

Així mateix, el Consell d’Administració de CACSA, que presidix el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, ha sigut informat de la posada en marxa de les noves exposicions i millores del contingut del complex, així com de les novetats que s’han programat per a l’estiu tant en el Museu, com en l’Hemisfèric i Umbracle així com en els exteriors dels llacs. 

Durant la reunió, el Consell d’Administració ha conegut el programa d’activitats i les novetats de l’oferta educativa per al curs 2017-2018, entre les que s’inclouen l’exposició 'Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato', una rèplica de 'Spinosaurus' en col·laboració amb National Geographic que amplia l’exposició 'Els nostres dinosaurus' en el Museu, així com el planetari infantil 'Astromenuts' en l’Hemisfèric. 

Un altre dels punts tractats ha sigut la política de seguretat de la informació implantada en la Ciutat de les Arts i les Ciències i que s’ha reforçat per a la protecció del correu i la navegació web capaç de fer front a tot tipus d’amenaces. A més, en compliment de la normativa de comptes obertes de la Generalitat, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat a publicar en el seu portal de transparència els cobraments i pagaments que realitza. D’esta manera, es va a publicar els saldos bancaris en la 'Gva Oberta'. 

Finalment, el director general ha informat dels resultats de les actuacions realitzades en matèria de política de responsabilitat social en les diferents línies d’actuació en el primer semestre de 2017. També el Consell ha acordat per unanimitat en compliment amb l’article 286 del Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, l’ampliació del capital social per 19.000.000 euros.