LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CONVOCA EL CONCURS DE DIBUIX NADALENC

14/11/2016

Dirigit a tots els estudiants d’Educació Primària de la Comunitat Valenciana
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CONVOCA EL CONCURS DE DIBUIX NADALENC

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil davall el lema 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències', dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària en la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17. Els treballs han d’enviar-se abans del pròxim 2 de desembre al Museu de les Ciències. 

Esta nova edició compta amb la col·laboració de la marca SCIENCE4YOU que donarà un joguet educatiu a cada un dels premiats, a més de 4 entrades per a visitar el Museu i l’Hemisfèric. Els dibuixos individuals es realitzaran en grandària DINA4 i es pot utilitzar qualsevol material que no present relleu. En el revers del dibuix estarà indicat el nom d’autor, data de naixement, direcció personal, telèfon de contacte, col·legi i curs a què pertany. Els treballs per curs o aula hauran de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat i el curs a què pertany. 

La selecció de les obres es realitzarà basant-se en la qualitat del treball i la creativitat en la interpretació del tema.

La convocatòria del concurs de dibuix és la primera de les activitats que es posa en marxa amb motiu de les festes nadalenques. Del 16 de desembre al 8 de gener els visitants de la Ciutat dels Arts i els Ciències podran disfrutar en l’entorn del Museu dels Ciències i de l'Hemisfèric del tradicional mercat nadalenc, una pista de gel, actuacions musicals i tallers per a tota la família