Últims dies per a presentar els treballs de l’I concurs de curts “Fèric” de la Ciutat de les Arts i les Ciències

27/11/2018

Divendres que ve 30 de novembre finalitza el termini per a presentar els treballs de l’I concurs de curts “Fèric”
Últims dies per a presentar els treballs de l’I concurs de curts “Fèric” de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Convocat per la Ciutat de les Arts i les Ciències amb motiu del 20 aniversari de l’Hemisfèric, este primer certamen  pretén obrir una porta a jóvens promeses del sector audiovisual, brindant-los l’oportunitat de mostrar al món el seu talent.

“Fèric”, dotat amb un premi de 2.000 euros per al guanyador, busca ser el bressol de la pròxima generació de creadors. Per a aconseguir-ho, el concurs compta amb una ambaixadora de luxe, la directora de cine espanyola Gràcia Querejeta, creadora del curt commemoratiu de l’aniversari de l’Hemisfèric “Canastra”. El segon premi consistix en un passe CIENCIAMICS amb accés il·limitat durant un any al Museu de les Ciències i a l’Hemisfèric.

Este I concurs està obert a qualsevol persona, de forma individual o col·lectiva, que pot presentar un curt realitzat durant els últims 20 anys, fent l’ullet a estos 20 anys d’història de l’Hemisfèric.

Els interessats a participar tan sols hauran d’inscriure la seua peça fins al 30 de novembre, de forma totalment gratuïta, a través del correu electrònic concursodecortos@20añosdesueños.com

Fins al moment, s’han presentat treballs procedents no sols de la Comunitat Valenciana, sinó d’altres ciutats com Barcelona, Màlaga i Tenerife, entre altres.

Per a designar el guanyador, que es donarà a conéixer el pròxim 18 de desembre, es compta amb un jurat compost per: Raquel Piqueras, llicenciada en publicitat amb més de 20 anys de trajectòria professional i actual membre del Consell Rector d’À Punt. Eva Batalla, llicenciada en periodisme i redactora de l’Agència EFE des de fa 8 anys. Joaquín Ruíz, realitzador publicitari des de 2006 i soci fundador de Muntanya Studio des de 2013. Va ser guanyador del premi al millor documental en el New York Film Festival. Josep Martí, Director Creatiu de l’agència de publicitat KliperDvila, i Mª Ángeles Laporta, Cap d’Àrea de Màrqueting de la Ciutat de les Arts i les Ciències des de 2016.

Tots els detalls del concurs i qualsevol informació relativa al 20 aniversari de l’Hemisfèric poden consultar-se en la web www.20añosdesueños.com