La Ciutat de les Arts i les Ciències aposta pel sector audiovisual a través del concurs de curts 'Fèric'

07/10/2018

Es pot presentar qualsevol curt rodat els últims 20 anys
La Ciutat de les Arts i les Ciències aposta pel sector audiovisual a través del concurs de curts 'Fèric'

La Ciutat de les Arts i les Ciències afiança el seu suport de l'audiovisual amb el seu I concurs de curts 'Fèric' a què es pot presentar qualsevol curt rodat els últims 20 anys. 

Després de la presentació del curt commemoratiu d'estos 20 anys d'història de l'Hemisfèric, 'Canasta' dirigit per la directora de cine espanyola, Gracia Querejeta, la Ciutat de les Arts i les Ciències continua apostant pel sector audiovisual esta vegada a través del concurs 'Fèric'. 
  
'Fèric', està obert a qualsevol persona que tinga un curt elaborat en estos últims 20 anys com a commemoració del seu aniversari.  Poden participar qualsevol persona de forma individual o col·lectiva que pot inscriure la seua peça de forma gratuïta a través del correu electrònic concursodecortos@20añosdesueños.com 
  
Els premis establits són de 2.000 euros per al primer premi; i un segon premi que consistix en 1 passe CIENCIAMICS amb accés il·limitat durant un any al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric. 

El termini màxim d'entrega dels treballs serà fins al 30 de novembre de 2018. La persona o l'equip guanyador es farà públic el dia 13 de desembre a través de les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn) i la web 20añosdesueños.com. 

Todos els detalls del concurs i qualsevol informació relativa al 20 aniversari de l'Hemisfèric poden consultar-se en la web 20añosdesueños.com