Concert en el llac del Museu, Espai dels Xiquets i Teatre de l'Electricitat en el Museu i el diumenge 'Contes davall el mar' en l'Oceanogràfic

06/06/2014

Propostes de Ciutat de les Arts i les Ciències per al cap de setmana
Concert en el llac del Museu, Espai dels Xiquets i Teatre de l'Electricitat en el Museu i el diumenge 'Contes davall el mar' en l'Oceanogràfic

Des de la Ciutat de les Arts i les Ciències vos oferim propostes tan interessants com un concert gratuït en els llacs exteriors per a començar amb les millors vibracions el cap de setmana i les activitats més familiars del Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic:

- 'Un llac de concerts', divendres 6 de juny a les 20:00 hores


Disfruta amb el seu Innovation En Viu! dels millors sons acústics i electrònics de la mà d'este grup d'artistes de San Francisco, autèntics exploradors del nou gènere musical Jamtrónica. Música en obert amb Berklee t'oferix la millor música moderna.

Mentres prens alguna cosa en la nostra terrassa, podràs disfrutar de música en viu de diferents estils (electrònica, jazz, ambient, folk...) interpretada en exclusiva pels alumnes de Berklee en un escenari únic: el llac Sud del Museu.

- Espai dels Xiquets i Teatre de l'Electricitat en el Museu

Espai dels Xiquets és una zona dedicada exclusivament a xiquets d'entre quatre i set anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats per monitors especialitzats. Es completa amb dos mòduls expositius adjacents: Benvinguts a la vida i La Mascota Animada.

Dins de L´Espai, hi ha quatre àrees: Els Sentits i l'Aigua, amb mòduls interactius molt divertits; Els Animals, on s'ensenya als jóvens visitants la morfologia dels animals, la seua alimentació, hàbitat, reproducció i mitjans de defensa. Els més menuts poden convertir-se per un moment en una cria de cangur, una gran tortuga que descansa junt amb un arbre o un enorme escorpí que inclús mou les seues pinces. I la quarta àrea és la Casa Inacabada: un espai molt especial perquè els xiquets en equip poden construir i destruir una casa amb rajoles utilitzant grues, carros i aparells de transport de joguet.

I en el Teatre de l'Electricitat, davant d'un auditori compost per mig centenar de persones i enmig d'una escenografia que simula el laboratori d'un científic-inventor, un animador intentarà fer comprensibles els conceptes relacionats amb els fenòmens físics que produïx l'electricitat.

Campanes que sonen sense tocar-les, veles que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat bufar, anells ballarins, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen al tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en el Teatre de l'Electricitat.
Una dels instruments més cridaners de l'activitat és la Bobina de Tesla, un generador electromagnètic amb efectes espectaculars, com els rajos que produïx de més d'un metre

- Contes davall el mar, 11:30 h els diumenges en l'Oceanogràfic

Els diumenges a les 11.30 h se celebra la nova activitat familiar 'Contes davall el mar': A través de la lectura del conte 'Dani ja no té por dels taurons' els xiquets descobrixen no sols curiositats sobre els animals de l'Oceanogràfic, sinó que també aprenen a amar-los, a respectar-los i a transmetre tot el que aprén.

Dani és un xiquet que té por de moltes coses: a la foscor, als coloms i inclús a les muntanyes russes, però el que realment li produïx autèntica paüra són els TAURONS. A través de la seua visita a l'Oceanogràfic, Dani coneixerà els diferents animals que allí habiten i s'enfrontarà al major dels seus pors aconseguirà superar-ho? .