Concert en directe en el llac, 'Ciència a escena' en el Museu i contacontes en l'Oceanogràfic

27/06/2014

Propostes per al cap de setmana
Concert en directe en el llac, 'Ciència a escena' en el Museu i contacontes en l'Oceanogràfic Des de la Ciutat de les Arts i les Ciències vos oferim propostes tan interessants com un concert gratuït en els llacs exteriors i les activitats més familiars del Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic:

- 'Un llac de concerts', divendres 27 de juny a les 20:00 hores

Disfruta de l'espectacle 'Eastern Fusió' amb MT & Ganavya, Yu Lu i Haoujun-

Mentres prens alguna cosa la nostra terrassa, podràs disfrutar de música en viu de diferents estils (electrònica, jazz, ambient, folk...) interpretada en exclusiva pels alumnes de Berklee en un escenari únic: el llac Sud del Museu.

- Espai dels Xiquets, 'Ciència a escena' i la nova exposició 'Accelerant la ciència' en el Museu

Espai dels Xiquets és una zona dedicada exclusivament a xiquets d'entre quatre i set anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats per monitors especialitzats. Es completa amb dos mòduls expositius adjacents: Benvinguts a la vida i La Mascota Animada.

També en el Museu els visitants se sorprendran amb curiosos experiments en directe amb els tallers de ‘Ciència a Escena' entre els que destaquen ‘Fred, fred', ‘Màgia Química', ‘aLUZina!' i ‘Científic per un dia'. A més, en la primera planta poden visitar la nova exposició 'Accelerant la ciència' del CERN que s'exhibix per primera vegada a Espanya. La mostra interactiva pretén despertar la curiositat del visitant per mitjà d'un viatge des de l'origen del cosmos en el Big Bang fins a les aplicacions que la investigació en física de partícules ha proporcionat en la nostra vida quotidiana.


- Contes davall el mar, 11:30 h els diumenges en l'Oceanogràfic

Els diumenges a les 11.30 h se celebra la nova activitat familiar 'Contes davall el mar': A través de la lectura del conte 'Dani ja no té por dels taurons' els xiquets descobrixen no sols curiositats sobre els animals de l'Oceanogràfic, sinó que també aprenen a amar-los, a respectar-los i a transmetre tot el que aprén.

Dani és un xiquet que té por de moltes coses: a la foscor, als coloms i inclús a les muntanyes russes, però el que realment li produïx autèntica paüra són els TAURONS. A través de la seua visita a l'Oceanogràfic, Dani coneixerà els diferents animals que allí habiten i s'enfrontarà al major dels seus pors aconseguirà superar-ho? .