Concert de Garbage a la Ciutat de les Arts i les Ciències: sol.licitud d'acreditacions

14/06/2005

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferirà dijous, 16 de juny, a les 22.30 hores, dins del Festival Eclèctic, el concert del grup Garbage, que actuarà en directe i presentarà el seu nou disc Bleed like me, una fusió de tocs techno, guitarres postgrunge i melodies pop.

 

Garbage ha encapçalat les llistes del món sencer amb els seus innumerables singles d’èxit a més de rebre premis com a millor grup. Amb unes quantes nominacions als Grammy i amb vora 1.000 concerts, han actuat en grans festivals i han compartit gires amb grups com ara U2, Smashing Pumpkins, Alanis Morrisette i No Doubt.

A fi d’atendre la cobertura dels mitjans de comunicació, vos preguem que envieu les dades dels professionals que assistiran a este acte a l’adreça de correu electrònic següent: prensa@cac.es fins al dimecres 15 de juny.

S’entregaran dos acreditacions per mitjà de comunicació. Només es podran prendre imatges del concert durant les 2 primeres cançons.

Ø MITJÀ DE COMUNICACIÓ (telèfon i adreça):
Ø COGNOMS:
Ø NOM:
Ø DNI:
Ø FUNCIÓ:
Redactor / fotògraf / càmera TV

Les acreditacions poden arreplegar-se en el punt de trobada dels mitjans de comunicació (porta d’accés de L’Hemisfèric) dijous, 16 de juny, a les 22.00 hores.