La Ciutat de les Arts i les Ciències entrega els premis als guanyadors del concurs del dibuix nadalenc

18/12/2017

La presentació de dibuixos en l'edició d'enguany ascendix a 1.735 treballs, xifra que quasi s'ha triplicat en comparació a l´any anterior, quan van participar 700 il.lustracions
La Ciutat de les Arts i les Ciències entrega els premis als guanyadors del concurs del dibuix nadalenc

El matí del 16 de desembre, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha fet entrega dels premis als xiquets guanyadors de la 12ª edició del concurs de dibuixos nadalencs, dirigit a escolar de Primària del curs 2017-2018 de tots els centres -tant públics com privats i concertats- de la Comunitat Valenciana. Els premiats han rebut, entre altres regals, 4 entrades pel Museu de les Ciències i per l´Hemisfèric.

El jurat, personal laboral de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha sigut l´encarregat de decidir els nou dibuixos premiats. La guanyadora del primer premi és Laura Augusto García, de 5é de Primària del col.legi Martí Sorolla, de València, que a la vegada serà la imatge de la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El jurat ha seleccionat tres dibuixos del primer cicle (1er i 2º) y del segon cicle (3er i 4t), i dos del tercer cicle (5é i 6é) de Primària. En la categoría d´alumnes del primer cicle de Primària, els premiats són Eva Abad i Iván Gil del col.legi Marni i Adrián Belmonte, del col.legi CEU San Pablo.

En la segona categoría, de 3er y 4t de Primària, les alumnes agraciades són Alba Renau i Aitana Mora, del col.legi Marni; i Blanca Micó, del co.legi Camarena Valterna.

Per últim, en la categoría d´alumnes del tercer cicle de Primària, s´han reconegut els treballs de Nadia León, de l´escola de pintura Sara Lloret de Castelló i Ainhoa Soto, del col.legi Marni.

El concurs nadalenc de la Ciutat de les Arts i les Ciències forma part de las activitats divulgatives que es realitzen amb estudiants, a partir de la qual es fomenta la creativitat i l´ajuda al professorat en l´organització d´activitats lúdiques.

Durant el període de programació especial de Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències, que comprén des del 15 de desembre fins el 7 de gener, es realitzarà una exposició amb una selecció dels treballs presentats.