L'Hemisfèric dedica els matins dels caps de setmana al públic infantil

22/02/2019

'Caminant entre dinosaures 3D' i 'Els secrets de la gravetat' 
L'Hemisfèric dedica els matins dels caps de setmana al públic infantil

L’Hemisfèric dedica els matins dels caps de setmana al públic infantil amb les pel·lícules 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D' a les 11 hores (per a majors de 7 anys) i 'Els secrets de la gravetat' (apta per a tots els públics) a les 12 hores, tant els dissabtes com els diumenges fins al 31 de març.

'Caminant entre dinosaures 3D' és una experiència d’immersió en 3D i està recomanada  a partir dels 7 anys.  Els personatges animats s’han recreat sobre fons reals.  La pel·lícula trasllada als espectadors a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos jóvens Pachyrhinosaurus (grans dinosaures herbívors) des del moment que ixen de l’ou, la seua trobada amb els depredadors, la climatologia extrema i com lluiten per sobreviure a través de les estacions.

La pel·lícula d’animació Fulldome “Els secrets de la gravetat” narra el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps després dels passos d’Albert Einstein. Una aventura educativa protagonitzades per Limbradur, un jove aprenent de mag que somia de ser astronauta, i Alby, un xicotet i intel·ligent robot programat per a compartir coneixement. La Lluna, l’Estació Espacial Internacional, els racons més llunyans de la nostra galàxia són algunes de les imatges impressionants del seu viatge.

Les Nocturnes 

L’Hemisfèric celebrarà esta dissabte 23 de febrer a les 20 hores una nova sessió del planetari 'Les Nocturnes d’hivern' amb narració en directe i música original que ensenya als espectadors el cel a l’hivern.  Només queden dos sessions més, els pròxims dissabtes 2 i 9 de març.

A més la cartellera de l’Hemisfèric, que renovarà la seua programació a partir de l’1 d’abril amb la nova pel·lícula 'Jardí Salvatge.La naturalesa que ens rodeja', inclou també 'Planet Power 3D. L’energia del planeta', les pel·lícules IMAX  'Ritmes d’Amèrica', 'America Wild. Parcs Naturals' i 'Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart'.