El Consell de la Infància es connecta en directe amb "La Ciència a Escena"

15/02/2021

El taller online ‘Conéctate en directo con la Ciencia a Escena’  se realiza para los colegios Santiago Apóstol Cabañal y el Colegio Pio XII, que cuentan con representantes del Consejo de la Infancia, órgano asesor de la Ciutat de les Arts i les Ciències 
El Consell de la Infància es connecta en directe amb

L'estudi de TV del Museu de les Ciències i el personal educador dels tallers de ‘La Ciència a escena’ realitzen hui i demà unes sessions especials del taller en línia ‘Connecta't en directe amb la Ciència a Escena’ per als col·legis Santiago Apòstol Cabanyal i el Col·legi  Pio XII, centres destacats per la seua participació en el Consell de la Infància del Museu de les Ciències, òrgan assessor de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La Ciutat de les Arts i les Ciències va proposar al Consell de la Infància l'activitat 'Connecta't amb en directe amb la Ciència a escena”. El Col·legi Santiago Apòstol Cabanyal i el Col·legi Pio XII es van mostrar interessats en aquesta iniciativa en la qual van participar els i les conselleres juntament amb la resta d'estudiants de la seua classe. Seran dues sessions les que se celebraran hui amb dues classes del Col·legi Santiago Apòstol Cabanyal i demà dimarts 16 de febrer en el Col·legi Pio XII.

Consell de la Infància 

El Consell de la Infància està format per xiquets i xiquetes sota el criteri de la diversitat i compost per mínim 10 consellers de 5 centres diferents. S'estableixen reunions periòdiques al costat d'altres activitats al llarg del curs escolar com a eina per a afavorir la participació. Aquest curs, a més del taller, seran també jurat en el concurs escolar ‘Acció pel Clima’.

Es dirigeix a docents i estudiants de 5é i 6é de Primària de centres de la Comunitat Valenciana. Els centres que formen part del Consell compten amb una sèrie d'avantatges com ser convidat a les inauguracions de les exposicions i tallers, rebre alguna targeta PAC més, poder gaudir d'activitats exclusives només per al centre, com és el cas del taller en línia.