Al voltant de 300 persones han participat en el curs de manteniment de taurons de l'Oceanogràfic en els últims 10 a

03/11/2014

Obert el termini d'inscripció per a la pròxima edició que es realitzarà del 10 al 14 de novembre
Al voltant de 300 persones han participat en el curs de manteniment de taurons de l'Oceanogràfic en els últims 10 a

L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa la desena edició del Curs de Maneig i Manteniment de taurons que es realitzarà del 10 al 14 de novembre. En els últims 10 anys, al voltant de 300 persones han participat en esta iniciativa que està destinada a acostar el coneixement sobre el medi marí a través de diversos aspectes genèrics i específics, i perseguix a més fomentar la conservació dels mars i els oceans.

Els participants, fins a un màxim de 40 persones, coneixeran a través dels cuidadors i veterinaris dels taurons el treball diari que es realitza amb estos animals amb una visita a la zona tècnica i una sessió d'alimentació. També recordaran les principals característiques biològiques dels peixos ossis i cartilaginosos, i aprendran les principals patologies i alguns projectes de conservació i investigació amb animals marins.

Els pròxims cursos que es desenvoluparan en l'Oceanogràfic seran el relacionat amb la Biologia, Recuperació i Conservació de Tortugues Marines que es realitzarà del 16 al 18 de febrer del 2015, i el de Maneig i Manteniment de Mamífers Marins que es durà a terme del 9 al 13 de març del 2015. Per a inscriure's en qualsevol dels cursos els interessats poden telefonar al 902 100 031.