L’Hemisfèric oferix projeccions sobre volcans, viatges espacials i dinosaures este cap de setmana

19/06/2020

Fins a cinc documentals en la seua cartellera: 'Apollo 11. Primers passos', 'Volcans', 'Secrets of the Universe', 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D" i 'Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart'.
Programació d'estiu del Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La programació de l’Hemisfèric durant este cap de setmana inclou fins a cinc documentals diferents de naturalesa, aventura i astronomia. Des de la primera sessió, a les 11 hores, a l’última, prevista a les 20 hores, el públic pot triar en la cartellera de l´Hemisfèric entre les pel·lícules 'Apollo 11. Primers passos' , 'Volcans', 'Secrets of the Universe', 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D" i 'Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart'.

"Apollo 11. Primers passos" trasllada a l’espectador a la històrica missió de 1969 des dels moments més importants de l’envol de la nau i també inclou escenes filmades en l’interior del coet. La pel·lícula IMAX 'Volcans' compte com es va formar la Terra i mostra imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia.

La pel·lícula 'Secrets of the Universe' introduïx al públic en la física de partícules amb el Gran Colisionador d’Hadrones del Consell Europeu d’Investigació Nuclear (CERN). 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D', protagonitzada per personatges animats sobre fons reals, trasllada als espectadors a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos jóvens Pachyrhinosaurus (grans dinosaures herbívors).

En 'Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart' mostra els desafiaments que la NASA i la indústria espacial han de superar per a dur a terme futures missions a Mart o capturar asteroides. 

Destí segur

L’aforament de sala de l’Hemisfèric és de 76 butaques per a mantindre la distància social i s’ha senyalitzat convenientment perquè els espectadors sàpien quins seients poden ocupar. En les sessions amb projeccions 3D, els espectadors disposen d’ulleres 3D, desinfectades adequadament a l’acabar cada sessió per a garantir la higiene de les mateixes, i precintades en bosses individuals. A més, s’ha incrementat la freqüència de neteja de la sala entre sessió i sessió, que inclou la desinfecció de les butaques i passamans. 

Tant l’Hemisfèric com el Museu de les Ciències han obtingut el segell 'Safe Tourism Certified', creat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica al complex de divulgació com a destí segur. 

D’altra banda, continua la promoció de les entrades al Museu de les Ciències amb tarifa única i econòmica de 4 euros, que estarà vigent fins al 28 de juny. D’esta manera, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol continuar promocionant la visita el Museu, adaptant el preu per la limitació d’ús tàctil de mòduls degut a les mesures higienicosanitàries.