L’HEMISFÈRIC AMPLIA SESSIONS AMB UNA CARTELLERA PROTAGONITZADA PER DINOSAURES, ROBOTS, NATURALESA SALVATGE O L’UNIVERS MÉS OCULT

07/12/2016

Programació especial fins a l’11 de desembre 
L’HEMISFÈRIC AMPLIA SESSIONS AMB UNA CARTELLERA PROTAGONITZADA PER DINOSAURES, ROBOTS, NATURALESA SALVATGE O L’UNIVERS MÉS OCULT

La programació cinematogràfica de l’Hemisfèric proposa viure aventures en Yosemite, Yellowstone, el Gran Canó o el Parc Nacional Glacier amb la pel·lícula IMAX 'Amèrica Wild. Parcs naturals', viatjar a l’era del Cretaci en 'Caminant entre dinosaures' o conéixer un present que pareix futur en 'Robots', de National Geographic Studios, entre altres propostes. 

Durant esta setmana s’amplien la sessions amb una programació especial fins a l’11 de desembre. En oferta infantil, la cartellera inclou la pel·lícula d’animació en cine digital 3D "Escapada al paradís: una nova aventura de tortugues" que conta la història de Sammy i Ray, dos tortugues de mar capturades per caçadors furtius que lluitaran per tornar al seu llar. 

"Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D" recrea un viatge a l’Alaska del Cretaci con dos grans dinosaures hervíboros, des del seu naixement i la seua lluita per sobreviure entre depredadors. Els personatges animats s’han recreat sobre fons reals: els cossos i els moviments dels animals s’han confeccionat a partir de l’evidència fòssil i el seu comportament es deriva de la paleontologia i de com actuen els animals actuals. 

Una altra de les projeccions és la pel·lícula documental "Robots", de National Geographic Studios que descobrix a l’espectador com es construïx un androide i els desafiaments que afronten els robots hui en dia. 

La pel·lícula "America Wild. Parcs naturals" mostra alguns dels tresors naturals d’Amèrica del nord: supervolcans 'inactius' amb guèisers, formacions rocoses que es convertixen en escenari de ciència-ficció, boscos de gegants sequoies mil·lenàries, el Parc Nacional dels Arcs, amb més de 2.000 arcs de pedra arenosa natural, canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, grans llacs, etc. 

La naturalesa també és protagonista en la projecció IMAX "El vol de les papallones", que narra la més sorprenent de les migracions sobre la Terra: el viatge migratori que realitzen centenars de milions de papallones Monarca cada tardor, des de Canadà fins a Mèxic. I en "Univers ocult" a través d’espectaculars imatges de cine en gran format, la producció mostra els llocs més llunyans del nostre Univers amb una claredat sense precedents, captats per alguns dels telescopis més potents del món. 

"Mirant l'invisible" descobrix processos de la Naturalesa que no es veuen, ja que es desenrotllen amb massa rapidesa per a la percepció humana i es necessiten potents sistemes de microscòpia: l’aire que respirem està ple de partícules invisibles, com a pol·len, cèl·lules de la pell, restes d’insectes, pèl d’animal i inclús matèria espacial procedent d’explosions de supernoves.