Carreres de trineus, una nit entre taurons i divertides gincanes en l'Escola d'Estiu 'De pol a pol'

17/06/2014

Últimes places disponibles
Carreres de trineus, una nit entre taurons i divertides gincanes en l'Escola d'Estiu 'De pol a pol' La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat una nova edició de la seua Escola d'Estiu que gira entorn del món de l'exploració polar. Davall el títol ‘De pol a pol', esta activitat, de la que queden disponibles les últimes places, es realitzarà en tres torns de dilluns a divendres del 23 de juny a l'11 de juliol.

Els xiquets d'entre 5 i 12 anys viuran experiències ‘refrescants' en tallers on el gel serà el protagonista; coneixeran els llocs més freds i inhòspits del planeta, participaran en una emocionant carrera de trineus i aprendran dades curioses sobre els pols gràcies a les explicacions dels educadors, entre altres aventures.

Com en anys anteriors, l'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferirà un complet programa d'activitats ludiques i educatives en les instal·lacions de l'Hemisfèric, els espais exteriors, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic. A més, enguany es col·labora amb el British Council amb qui es desenvoluparà una de les activitats de l'Escola en anglés.

Els xiquets realitzaran originals activitats com navegar en canoa en el llac del Museu de les Ciències, convertir-se en minichefs de cuina ‘extrema' o una divertida gincana per l'exposició ‘Memòria gelada' per a conéixer com se sobreviu en els pols de la mà del mític explorador Roald Amundsen. Inclús participaran en una carrera de trineus en la volada sud del Museu de les Ciències.

També tindran l'oportunitat única d'observar de prop alguns dels animals marins més representatius dels pols en l'Oceanogràfic, en els aquaris Àrtic i Antàrtic, a més de contemplar les estreles i constel·lacions de les latituds més fredes del planeta en l'Hemisfèric.

Com a colofó, la cita clàssica de la nit dels dijous en l'Escola: dormir entre taurons en l'aquari ‘Oceans' de l'Oceanogràfic, el més gran de tots que concentra la major població amb 31 exemplars de taurons de 6 espècies distintes: la musola, el tauró gris, el tauró zebra, l'angelot i el tauró nodrissa. L'endemà, els xiquets viuran una emocionant experiència: realitzaran interessants activitats en l'Observatori del Canvi climàtic i alliberaran en la platja a una tortuga recuperada en l'ARCA del Mar.