CAC convoca el 6é Concurs de Disseny Gràfic

21/10/2005

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat el V concurs de disseny gràfic per a dissenyadors de fins a 30 anys. Els joves interessats han de presentar una imatge representativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències o dels continguts d’este projecte emblemàtic de la Generalitat Valenciana.

 

Els tretze millors treballs, que s’han de presentar sobre suport rígid de 30 x 21 cm (alt x ample), seran premiats amb 600 euros cada un i s’aprofitaran per a il•lustrar la portada i cada un dels mesos de l’any en l’agenda i el calendari que editarà CACSA per al 2005.

El jurat estarà compost per representants de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, de l’IVAM, de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny de la UPV i de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Els treballs poden presentar-se fins al divendres 23 de desembre del 2005 a les 14.00 hores, enviats per correu o entregats en persona, a les oficines de la Ciutat de les Arts i les Ciències situades en la prolongació del passeig de l’Albereda, 48, entl. 46023 de València.

Els dissenys, un per autor, han de portar en el revers un sobre en què s’indique el nom, l’edat, l’adreça, el telèfon, el correu electrònic i el centre d’estudis de l’autor, i en l’exterior un tema identificador.
Per a més informació, consulteu la pàgina web www.cac.es o telefoneu al número 902 100 031.