El #busCACiencies comença en La Patacona i Malva-rosa el seu recorregut per les platges de la Comunitat Valenciana

19/06/2019

Se sortejaran 10 entrades dobles entre el públic que puge a les xarxes una fotografia junt amb l’autobús
El #busCACiencies comença en La Patacona i Malva-rosa el seu recorregut per les platges de la Comunitat Valenciana

Un autobús tematitzat amb la publicitat genèrica de la Ciutat de les Arts i les Ciències recorre estos dies i fins al 14 de juliol les platges de la Comunitat Valenciana. Esta setmana estarà en la Patacona i Malva-rosa per a després recórrer Orpesa, Benicàssim, Castelló, Borriana, Moncofa, Xilxes, Almenara, Canet d’en Berenguer, Port de Sagunt i Sagunt.

Al juliol les platges on estacionarà l’autobús seran Puçol, el Puig, Pobla de Farnals, Gandia, Grau de Gandia, Dénia, Xàbia, Altea, l’Alfàs del Pi, Benidorm, Elx, Santa Pola, Torrevieja a més de les d’Alacant, Castelló i València.

El públic que es fotografie junt amb l’autobús promocional de la Ciutat de les Arts i les Ciències podrà entrar en el sorteig de 10 entrades dobles d’Hemisfèric i Museu de les Ciències que es realitzarà el dimarts 16 de juliol. Per a poder participar en el sorteig, la fotografia de l’autobús s’ha de pujar en alguna de les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències (Twitter @CACiencies; Facebook: @CIUDADDELASARTESYLASCIENCIAS o Instagram @ciudadartesciencias), etiquetar-nos i usar l’hashtag #busCACiencies