L’exposició 'My Secret Garden' de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’exposa des de hui en el Port d’Alacant

02/07/2020

L’última aposta per l’art públic de la Ciutat de les Arts i les Ciències comença una ruta itinerant
Inauguración de la exposición de Arne Quinze en Alicante

L’exposició 'My Secret Garden' de l’artista d’origen belga Arne Quinze s’exposa des de hui en el Moll 2 del Port d’Alacant. La mostra ha sigut hui inaugurada amb la presència del propi artista, l’alcalde d’Alacant Luis Barcala i el director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal.

Comença una itinerància per tot el territori espanyol, en col·laboració amb la Fundació Gabarrón, i com a primer destí, l’exposició s’exhibix en un altre entorn privilegiat com és el Moll 2 del Port d’Alacant, gràcies al suport i col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant i el port d’Alacant.

'My Secret Garden” està composta per sis peces exclusives en acrílic sobre alumini creades per l’artista per a l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències on ha estat exposada durant un any abans de viatjar fins a Alacant. La Ciutat de les Arts i les Ciènces trasllada així de València a Alacant la seua aposta per l’art públic i el concepte de museu a l’aire lliure.

Cada una de les escultures públiques de “My Secret Garden València” aborda la rica diversitat de formes, estructures i colors que es troben en el Plantae (regne de les plantes). L’artista reclama un diàleg profund entre la naturalesa i la cultura en el desenvolupament de la nostra societat moderna. Desafia el seu públic amb escultures no convencionals, fomenta una conversació sociocultural que estimula la creativitat i abraça la diversitat.