La Ciutat de les Arts i les Ciències compleix hui 23 anys oberta al públic

16/04/2021

- El Hemisfèric es va inaugurar el 16 d'abril de 1998 - El planetari infantil ‘Astromenuts’ i la pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D’, a més de les projeccions IMAX ‘Amazon *Adventure’ i “American Wild” destaquen en la seua cartellera aquest cap de setmana   
La Ciutat de les Arts i les Ciències compleix hui 23 anys oberta al públic

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra hui 23 anys des que el primer dels seus edificis va obrir al públic. El Hemisfèric es va inaugurar el 16 d'abril de 1998 i des de llavors més de 9,5 milions d'espectadors han passat per la seua sala de projeccions. 

Astronomia, planetaris en directe i documentals IMAX de naturalesa han destacat en la cartellera del Hemisfèric. Un dels últims èxits ha sigut programar per als caps de setmana per a públic general el contingut escolar ‘Astromenuts’. En el seu primer mes, el planetari infantil ha venut totes les entrades disponibles i continuarà fins al 12 de juny, els dissabtes a les 12 hores.

Aquest cap de setmana, a més del planetari ‘Astromenuts’, el Hemisfèric ofereix la projecció 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D' i les pel·lícules IMAX 'Amazon Adventure' , ‘American Wild’ i 'Viatge a l'Espai. Pròxima parada Mart’, entre altres propostes. L'aforament del Hemisfèric continua reduït per a garantir la distància entre els espectadors, d'acord amb les mesures de seguretat.