El Museu de les Ciències celebra el seu 19 aniversari amb dos sessions gratuïtes de 'Ciència a escena' 

07/11/2019

Serà el 16 de novembre a les 13:00 hores i a les 16:00 hores en l’Auditori Santiago Grisolía
El Museu de les Ciències celebra el seu 19 aniversari amb dos sessions gratuïtes de 'Ciència a escena' 

El pròxim 13 de novembre es compliran 19 anys de l’obertura al públic del Museu de les Ciències. Per este motiu, el dissabte següent a l’efemèride, 16 de novembre, s’han organitzat dos sessions de 'Ciència a escena' gratuïtes per a totes les persones que volen celebrar l’aniversari del Museu de les Ciències.

Les sessions, que inclouen experiments científics en directe, es realitzaran en l’Auditori Santiago Grisolía a les 13:00 i a les 16:00 hores. L’accés a l’Auditori serà lliure fins a completar l’aforament. Les sesions "CienciaMix" que s’han preparat inclouran les millors experiències de "Màgia Química", "Fred, fred" "aLUZina!", "Horror al buit" i termografia.

Dia del Soci

També el dissabte 16 de novembre la Ciutat de les Arts i les Ciències celebrarà el 'Dia del Soci 2019' amb un programa especial per als que tinguen el passe actiu del Club Oceanogràfic, Club CienciAmics o Club Ciutat.

En esta jornada podran disfrutar de tallers educatius, visites guiades, experiències de La Ciència a Escena, projeccions en 4D, contacontes, castell unflable i gimcana, entre altres activitats. Més informació