La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i renova continguts a l’abril amb 'Harry Potter', la pel·lícula 'Jardí Salvatge' i la campanya Taurons

01/04/2019

L’Hemisfèric ha programat a partir del 13 d’abril un cicle dedicat a la saga Harry Potter 'Talking Brains' a partir del 2 d’abril i 'Harry Potter, The exhibition' a partir del 13 d’abril són les noves exposicions del Museu dels Ciències L’Oceanogràfic mostra de forma transversal en tots els hàbitats, inclòs el Restaurant Submarí, més de 100 taurons de més de 20 espècies distintes  
La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i renova continguts a l’abril amb 'Harry Potter', la pel·lícula 'Jardí Salvatge' i la campanya Taurons

La Ciutat de les Arts i les Ciències renova continguts este mes d’abril amb noves exposicions i pel·lícules, a més l’oferta especial de Setmana Santa en què s’amplien horaris i activitats en el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i l’Oceanográfic.

El Museu de les Ciències a partir de l’1 d’abril obri de 10 a 19 hores i els dies 19 i 20 d’abril fins a les 21 hores. L’Hemisfèric àmplia sessions del 15 al 21 d’abril mentres que l’Oceanogràfic obri de 10 a 20 hores del 14 al 18 d’abril i de 10h a 22h els dies 19 i 20 d’abril.

A partir de dilluns que ve 1 d’abril, l’Hemisfèric incorpora a la seua cartellera una nova pel·lícula IMAX 'Jardí Salvatge. La naturalesa que ens rodeja'. A través de la història d’una família, la pel·lícula destaca la riquesa de la flora i fauna dels jardins urbans i els paratges pròxims a les ciutats.

'Talkins Brains' és la nova exposició de la primera planta del Museu de les Ciències que podrà visitar-se a partir del 2 d’abril. Es tracta d’un viatge interactiu fins al cervell en busca del llenguatge de la mà de paleoantropólegs, neuròlegs, psicòlegs, neurolingüistes i especialistes en computació per a conéixer què significa el llenguatge per als sers humans.

 

Harry Potter a partir del 13 d’abril

Harry Potter™: The Exhibition és una exposició itinerant de 1.500 metres quadrats, on els visitants podran disfrutar dels escenaris inspirats en els decorats d’Hogwarts™, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’atrezo i les criatures fantàstiques originals de les pel·lícules.

La sala d'Arcs acollirà esta exposició fins a juliol i inclou algunes de les localitzacions més populars de la saga, incloent-hi la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Estos escenaris contenen centenars d’objectes d’atrezo, trages i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica filmografia. L’Hemisfèric projectarà des del 13 d’abril tots els dissabtes a les 18 hores una pel·lícula de la saga.

L’oferta es completa amb 'Érase una vez', la nova ubicació i continguts de 'Mart. La conquista d’un somni', entre els continguts el Museu. A més, del 18 al 29 d’abril oferirà una programa especial amb més sessions de 'Ciència a Escena', Teatre de l’Electricitat, Espai dels Xiquets i visites guiades. Entre altres propostes, 'Elles tenen la fórmula' sobre dones científiques i les escultures de 'My Secret Garden' són les exposicions de lliure accés que donen la benvinguda als visitants.

 

Cara a cara amb taurons

La campanya Taurons de l’Oceanogràfic recopila, ensenya i distribuïx en tots els hàbitats de l’aquari els seus més de 100 exemplars i més de 20 espècies amb un esforç expositiu per a posar "cara a cara" amb els taurons als seus visitants.

A més, en l’edifici d’Accés s’exposa la visió especial dels taurons de l’Oceanogràfic que donen els seus propis cuidadors, amb fotografies que han realitzat davall les directrius del fotògraf submarí Vicent Renovell.

El visitant també podrà veure estes Pasqües el nou concepte de connexió de l’Oceanogràfic amb el desenvolupament del programa "Animal Ambaixador”. Els propis animals són els ambaixadors de la seua espècie i expliquen, a través dels cuidadors, les seues característiques i riscos. El programa s’estén a un gran nombre d’animals, des d’aus a tortugues.