'Amazones', nova pel·lícula IMAX en la programació de l'Hemisfèric

20/09/2010

A partir de l'1 d'octubre
'Amazones', nova pel·lícula IMAX en la programació de l'Hemisfèric L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències incorpora a la seua programació el pròxim, 1 d'octubre, la pel•lícula IMAX, 'Amazones', un film que transportarà als espectadors a un extraordinari viatge pel riu més cabalós del món, per a conéixer la seua extraordinària riquesa biològica i els seus habitants, així com els poders curatius que alberguen les plantes natives.

La nova producció en gran format de l'Hemisfèric, que porta implícit un missatge de conservació i respecte pel medi ambient, narra la història de dos hòmens de medicina pertanyents a mons molt diferents, però que compartixen al mateix temps una missió en comú: la recerca de les qualitats medicinals que contenen les més de 60.000 plantes que viuen a la vora de l'Amazones.

Al llarg del viatge, el públic realitzarà un recorregut per la regió amazònica des del seu naixement en els Andes. Travessarà els boscos tropicals a Amèrica del Sud i coneixerà tota una col•lecció d'animals exòtics, com el jaguar, el tapir, les piranyes o els dofins rosats. A més, descobrirà com viuen algunes de les tribus que habiten en la zona, com els Zöe.

A partir del pròxim mes, 'Amazones' se sumarà a la programació de l'Hemisfèric, que inclourà les pel•lícules IMAX 'Aràbia', 'Viatge màgic a Àfrica', 'Dinosaures Alive', 'Animalòpolis' i 'El Misteri del Nil', a més del planetari 'Evolució'.