Alumnes del col·legi Claret de Xàtiva guanyen el primer premi del concurs Reacciona!

23/05/2014

La tercera edició d'este concurs ha aconseguit rècord de participació amb 159 inscrits
Alumnes del col·legi Claret de Xàtiva guanyen el primer premi del concurs Reacciona! Els alumnes Adrián Aracil, Fernando Meneses i Carlos Sornosa del col·legi Claret de Xàtiva han guanyat el primer premi del concurs ‘Reacciona' en la categoria Batxillerat amb el seu treball ‘Nos da la lata’. La tercera edició d'este concurs, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL), ha aconseguit rècord de participació amb 159 inscrits, 45 equips de Batxillerat i 12 de la Universitat.
El segon premi en esta categoria ha sigut per al treball ‘L'Element 47' que van presentar Maria Colonques i Nerea Pallarés, de l'IES Professor Broch i Llop de Vila-real. A més, el jurat ha decidit atorgar una menció especial al treball ‘La química en sus manos’ per la seua diversitat i interés i que és obra de José Carrasco, Inés Seguí i Sofía Galant, que cursen Batxillerat en el Col·legi Maristes Sagrat Cor d'Alacant.

En la categoria Universitat, el primer premi ha quedat desert i el segon premi ha reconegut el treball ‘Los procesos REDOX' realitzat per Aida López, Belén Lerma i Sofía Natalia Cebrián, estudiants de la Universitat de València.

El concurs Reacciona! pretén incrementar l'apreciació pública de la química com a ferramenta fonamental per a satisfer les necessitats la societat, promoure l'interés per esta matèria entre els jóvens i generar entusiasme pel futur creatiu de la química. Més informació en www.cac.es/reacciona/index.jsp