La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Planetari de Castelló prorroguen el conveni per al foment de la divulgació científica

17/03/2021

- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco - Colomer ha anunciat la renovació en 2021 dels convenis de col·laboració entre Turisme amb l'Ajuntament de Castelló i amb la Federació de Gaiates
La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Planetari de Castelló prorroguen el conveni per al foment de la divulgació científica

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb l'alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, durant la qual s'ha signat la primera pròrroga del conveni marc de col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i el Planetari de Castelló per al foment de la divulgació científica.

Francesc Colomer ha explicat que "aquest conveni vincula el Planetari de Castelló amb la Ciutat de les Arts i les Ciències" que "és una infraestructura de tots els valencians, també dels ciutadans de Castelló, i ha d'ajudar a vertebrar el territori".

En aquest sentit, ha assenyalat que el conveni "ens donarà l'oportunitat de cogestionar continguts i programació en el Planetari".

Colomer ha reconegut l'esforç de l'Ajuntament de Castelló per "avançar en el posicionament turístic de la ciutat, amb el disseny d'un projecte com 'Escala a Castelló', que ha tingut una acceptació brillant i un reconeixement important".

Per la seua banda, l'alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, ha agraït la col·laboració de la Generalitat a través de la Ciutat de les Arts i les Ciències i de Turisme Comunitat Valenciana pel "suport especial a 'Escala a Castelló'". Així mateix, ha destacat que Castelló de la Plana és la primera ciutat espanyola a ser part de la Ruta Europea de la Ceràmica.