La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra minisessions gratuïtes de Ciència a Escena i contacontes nadalencs

01/01/2021

Tots els dies fins al 6 de gener en l'entrada al Museu de les Ciències  
La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra minisessions gratuïtes de Ciència a Escena i contacontes nadalencs

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha programat minisessions gratuïtes de la Ciència a Escena i contacontes nadalencs en l'entrada oest del Museu de les Ciències, en els exteriors.

Aquest divendres 1 de gener hi ha un taller de 'La Ciència a Escena' a les 17.30 hores i contacontes nadalencs a les 16.30 i 18.30 hores. Del dissabte 2 al dimecres 6 de gener, es realitzaran tallers de la Ciència a Escena a les 12.30 i 16.00 hores i els contacontes se celebraran a les 11.30, 13.30 i 17.00 hores.

El mercat ambulant de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb llocs d'artesania, food strucks, un pesebre vivent, exhibicions d'oficis tradicionals (luthier, vidrier, ceramista, fuster, entre altres), una ludoteca musical i diversos tallers participatius infantils de manualitats amb temàtica nadalenca.

A més, l'emissari real recollirà les cartes als Reis Mags. Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o food trucks del mercat ambulant de Nadal es podrà adquirir una entrada única al Museu o al Hemisfèric al preu de 5 euros.

Totes les activitats, lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenvolupen a l'aire lliure en cadascun dels espais reservats per a això.

L'accés i eixida del mercat estarà controlat de manera automàtica per a conéixer l'aforament del mateix a cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que es manté la distància interpersonal de seguretat.