EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA EL SEU XVI ANIVERSARI AMB ENTRADES A 5 EUROS ELS DIES 12 I 13 DE NOVEMBRE

11/11/2016

 El Museu va obrir les seues portes el 13 de novembre de 2000
EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA EL SEU XVI ANIVERSARI AMB ENTRADES A 5 EUROS ELS DIES 12 I 13 DE NOVEMBRE

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades al preu únic de 5 euros els dies 12 i 13 de novembre. Entre les novetats, destaca la nova exposició "Els nostres dinosauries": un viatge a través de quasi 200 milions d’anys per a conéixer espècies impressionants, tant grans com xicotetes, terrestres i aquàtiques del Mesozoic, conegut com l’Era dels dinosaures, Es mostren criatures com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de Morella (Castelló) o rèpliques de fins a 12 metres de longitud. 

A més, els visitants podran fer-se fotos amb dos rèpliques de Pachyrhinosaurus que s’exhibixen en el carrer Menor, espai de lliure accés al públic. Les figures de dos metres de llarg i un metre d’alt són rèpliques dels protagonistes de la pel·lícula 'Caminant entre dinosaures' de l’Hemisfèric i s’han recreat al detall, inclús la peculiar marca del jove dinosaure mascle en la seua cresta. 

'Tesla: Idees com a rellamps' amb el Teatre de l’Electricitat (hi ha sessions al llarg de tot el dia, des de les 11 a les 18 h els caps de setmana), 'Espai dels Xiquets, 'Explorador', 'Gravetat Zero' i el 'Bosc de Cromosomes', són altres dels continguts que es podran visitar el pròxim cap de setmana amb quasi un 50 per cent de descompte, ja que l’entrada habitual és de 8 euros