El Museu dels Ciències inaugura el pròxim 15 de juny la nova exposició 'Viral. Una experiència contagiosa'

07/06/2022

La mostra interactiva arriba a Espanya per primera vegada
El Museu dels Ciències inaugura el pròxim 15 de juny la nova exposició 'Viral. Una experiència contagiosa'

El Museu de les Ciències inaugura el pròxim 15 de juny l'exposició interactiva 'Viral. Una experiència contagiosa', que aborda el fenomen del contagi en biologia, epidemiologia i salut pública, ciència de xarxes, psicologia i ciències socials, a través de 25 mòduls interactius.

'Viral. Una experiència contagiosa' ha sigut produïda en consorci pel Pavelló del Coneixement de Portugal en col·laboració amb els museus Cité des Sciences et de l'Industrie (París) i Heureka (Hèlsinki), centres que han acollit esta exposició de manera consecutiva. Com a novetat, cal indicar que s'ha completat amb informació actualitzada sobre el virus SARS-CoV-2 que produix la malaltia COVID-19.

Per a l'exhibició en la Ciutat de les Arts i les Ciències, la mostra s'ha adaptat al valencià, el castellà i l'anglés, i amplia el contingut original amb dues sales audiovisuals i una zona exterior destinada a activitats infantils. Els treballs de muntatge avancen en la primera planta del Museu de les Ciències i ja es poden veure els primers mòduls interactius.