Últimes setmanes per a veure l’exposició 'Travelling Bricks' en el Museu de les Ciències

10/10/2018

La mostra de LEGO® finalitzarà el pròxim 21 d’octubre
Últimes setmanes per a veure l’exposició 'Travelling Bricks' en el Museu de les Ciències

'Travelling Bricks' recorre l’evolució del transport des de Mesopotàmia fins a l’exploració espacial, un viatge en el temps realitzat a través de 120 figures i mig milió de peces de LEGO® que des d’este estiu en el Museu de les Ciències i que finalitzarà el pròxim 21 d’octubre.

La mostra es completa amb una zona lúdica i interactiva amb 200.000 fitxes de LEGO® amb les que construir, aprendre i jugar. Al llarg del recorregut, els visitants poden observar recreen escenes de la història de la humanitat vinculada als transports.

L’espectacular Titanic compta amb més de 200.000 peces LEGO®, supera els 7 metres de llarg i va ser construït per 4 persones durant tres mesos. Entre les escenes que es recreen, els visitants poden observar peces com la canoa de Pesse (es creu que és el barco més antic conegut, fa quasi 10.000 anys), les quadrigues del Circ Màxim, carruatges, el globus Montgolfier, barcos mítics en l’exploració, diligències del Llunyà Oest, minifigures de les primeres bicicletes i automòbils, del Zeppelin al Concorde i avions d’exhibició acrobàtica i fins a un coet de 3 metres d’alçària

Tot això a través de d'una cosa tan simple com una xicoteta rajola de LEGO® i gràcies a la imaginació i perícia dels vints professionals certificats que han dissenyat i construït les 120 impressionants peces que formen esta exposició.