ESTIU 2017: EL MUSEU MOSTRARÀ ELS AVANÇOS TECNOLÒGICS MÉS REVOLUCIONARIS

19/06/2017

La nova exposició 'TecnoRevolució' podrà visitar-se a partir de dijous que ve 22 de juny 
ESTIU 2017: EL MUSEU MOSTRARÀ ELS AVANÇOS TECNOLÒGICS MÉS REVOLUCIONARIS

Moure una bola amb el poder de la ment, endevinar per mitjà d’un ordinador, com es propaga un virus i es produïx una pandèmia o veure com un mini-robot porta un medicament a un punt concret del nostre cos. Estes són algunes de les aplicacions de les tecnologies convergents que es podrà veure en l'exposició' TecnoRevolució', organitzada per l’Obra Social "la Caixa" i que s’inaugura dijous que ve 22 de juny en el Museu de les Ciències.

Es tracta d’una exposició interactiva on els visitants podran experimentar amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic i que demuestra com la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologies de la informació i de les comunicacions (TICs), i les ciències cognitives (NBIC) formen part ja de la nostra vida.

És una de les novetats de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a este estiu, que presenta noves exposicions en el Museu de les Ciències i estrenes en l’Hemisfèric, amplia horaris en els diferents edificis i prolonga la seua oferta nocturna amb actuacions en directe els divendres en 'Les Nits del Museu', planetaris per a conéixer com és el cel a l’estiu en 'Les Nocturnes' i també 'Les Nits de l’Oceanogràfic'.