El Museu dels Ciències estrena el nou 'Teatre de la Ciència' este cap de setmana

24/09/2020

És un “edifici” dins del propi Museu, que destaca per la seua fatxada retroil·luminada i en el que es realitzen espectacles científics
El Museu dels Ciències estrena el nou 'Teatre de la Ciència' este cap de setmana

La Ciutat de les Arts i les Ciències estrena este dissabte 26 de setembre el 'Teatre de la ciència', una de les novetats de tardor del Museu de les Ciències. Ubicat en la primera planta, és un espai on celebrar espectacles científics, divulgant conceptes, tècniques i processos que deriven del coneixement de la ciència i la tecnologia. 

Este recinte substituïx a l’anterior Teatre de l’Electricitat, posat en marxa en 2009. Esta activitat teatral ha gaudit de gran èxit entre el públic assistent pel que s’ha volgut renovar el recinte, actualitzar i millorar l’experiència.

El Teatre de la Ciència és un espai multidisciplinari on es posen en escena demostracions, xous i representacions científiques. Campanes que sonen sense tocar-les, veles que s’apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins, arcs elèctrics o tubs de neó que s’encenen al tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que posen literalment els pèls de punta en l’espectacle “Alt voltatge” que forma part del Teatre de la Ciència. 

Un altre dels instruments més cridaners és la Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els rajos que produïx de més d’un metre.  Es realitzen diverses sessions al llarg del dia i està inclòs en l’entrada al Museu de les Ciències.