Els tallers de 'La Ciència a Escena' conviden a disfrutar de la ciència en família

18/04/2019

Des de hui i fins al 29 d’abril el Museu oferix una programació especial amb més sessions i activitats
Els tallers de 'La Ciència a Escena' conviden a disfrutar de la ciència en família

Els tallers de 'Ciència a Escena' comencen hui un horari especial per Setmana Santa amb sessions a les 11:30 h ( Màgia Química), a les 12:30 h ( 'Científic per un dia'), a les 16:00 h ('Horror al buit) i a les 17:15 h amb el taller 'Fred Fred'. Els tallers, realitzats per monitors amb formació especialitzada, són una representació d’experiments amb un fil conductor, el fi del qual és difondre la ciència d’una manera divertida.

El públic que participa en estes experiències pot posar en marxa un rellotge amb suc de taronja (taller 'Màgia Química'), coneix els sorprenents canvis que experimenten els cossos en contacte amb el nitrogen a -196ºC ('Fred, Fred') o es convertix en faquir tombant-se en un llit de claus i aprén sobre el concepte de pressió ('Horror al buit').

En el taller 'Científic per un dia' (recomanat de 4 a 8 anys) els més menuts se submergiran en el paper de científic: la sala es convertix en un lloc d’experimentació i els xiquets disposen de material de laboratori (ulleres especials, guants, etc.). La tarifa d’estos tallers és de 3,5 euros per persona i no cal comprar l’entrada general del Museu. Es realitzen en la planta baixa.

A més, el Museu, obert tots els dies de 10 a 19 hores, amplia demà divendres 19 i el dissabte 20 d’abril el seu horari fins a les 21 hores. Des de hui dijous 18 i fins al dilluns 29 d’abril oferix una programació especial de 'Ciència a Escena', 'Espai dels Xiquets', 'Teatre de l’Electricitat' i visites guiades que es pot consultar en este enllaç