La Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Associació ByL Iniciatives Educatives dos tallers tecnològics

05/12/2016

- Dissabte, 10 de desembre i per a jóvens d’entre 8 i 15 anys - Els tallers són gratuïts, prèvia inscripció
La Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Associació ByL Iniciatives Educatives dos tallers tecnològics

La Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Associació ByL Iniciatives Educatives oferixen el 10 de desembre, amb motiu de la Setmana de l’Educació en Informàtica, dos tallers tecnològics per a jóvens d’entre 8 i 15 anys. Esta iniciativa s’engloba dins de "L’Hora del Codi" un moviment global que acosta les ciències de la computació a desenes de milions de jóvens en més de 180 països.

Amb motiu de la Setmana de l’Educació en Informàtica, la Associació ByL Iniciatives Educatives i la Ciutat de les Arts i les Ciències oferixen el 10 de desembre, dos tallers tecnològics destinats a jóvens d’entre 8 i 15 anys. En ells, s’ensenyen conceptes bàsics sobre programació, es fomenta la creativitat i es potencien les habilitats vinculades a la resolució de problemes. 

Esta iniciativa s’engloba dins de "L'Hora del Codi" un moviment global que acosta les ciències de la computació, a desenes de milions de jóvens en més de 180 països, a fi de fomentar vocacions tecnològiques i visibilitzar el potencial de la tecnologia digital en l’aprenentatge.