Els set equips finalistes del concurs Reacciona! defendran els seus projectes de Química en el Museu

16/05/2019

El divendres se celebra la final del concurs organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química
Els set equips finalistes del concurs Reacciona! defendran els seus projectes de Química en el Museu

El Museu de les Ciències acull este divendres, 17 de maig, a partir de les 11 horas la final i entrega de premis de l'octava edició del concurs Reacciona!, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) per a destacar la importància de la química. 

L'Auditori Santiago Grisolía és l'escenari on els set finalistes presentaran els seus treballs per a optar als primers premis. Els i les participants han d'exposar de forma didàctica, creativa i original algun procés químic, en especial aquells la contribució al dels quals benestar de la societat siga més patent o resulten més formatius o il·lustratius. 

En total, 57 equips s'han inscrit enguany a l'octava edició del concurs dirigit a estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà de tota Espanya. 

En esta ocasió, a més d'estudiants de la Comunitat Valenciana, han participat també de centres d'Aragó, Catalunya, Múrcia i Madrid. 

L'objectiu d'esta iniciativa és destacar la importància de la química en el desenvolupament de la societat i promoure l'interés per esta disciplina entre els jóvens 

El primer premi està dotat de 1.200 euros, el segon amb 600 euros i el tercer amb 300 euros. La concessió del premi correspondrà en un 50% al centre escolar i el 50% restant als components de l'equip. Els premis estan finançats per la Secció Territorial de València de la RSEQ.