La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Secció Territorial de Valéncia de la Real Societat Espanyola de Química convoquen el concurs Reacciona!

18/12/2018

Dirigit a estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà de tota Espanya
La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Secció Territorial de Valéncia de la Real Societat Espanyola de Química convoquen el concurs Reacciona!

La Secció Territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL)  la Ciutat de les Arts i les Ciències han convocat la huitena edició del concurs Reacciona! per a destacar la importància de la química.

El certamen proposa a estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà de tota Espanya, que presenten un material multimèdia que expose, de forma didàctica, creativa i original, algun procés químic; en especial, aquells la contribució al dels quals benestar de la societat siga més patent o resulten més formatius i il·lustratius.

L’objectiu de destacar la importància de la química en el desenvolupament de la societat i promoure l’interés per esta disciplina entre els jóvens i generar entusiasme pel futur creatiu de la química. La primera edició del concurs es va iniciar en 2011 amb motiu de l’Any Internacional de la Química. 

El termini d’inscripció serà fins al 21 de febrer de 2019 i la presentació dels treballs de l’1 al 28 de març de 2019. L’entrega de premis se celebrarà el 17 de maig de 2019 en l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

El primer premi està dotat de 1.200 euros, el segon premi de 600 euros i el tercer de 300 euros. La concessió del premi correspondrà en un 50% al centre escolar i el 50% restant als components de l’equip. Els premis estan finançats per la Secció Territorial de València de la RSEQ.